Accesorii hranire

De la 1-36 din 203

pe pagina

De la 1-36 din 203

pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Echipament hranire – accesorii hranire bebelusi

Echipament de hranire inseamna totalitatea produselor de care aveti nevoie pentru hranirea copilului. Pe langa biberoane, tetine, tacamuri si vesela, canite si pahare pentru copii si bavete, e bine sa aveti si diferite accesorii care sa va ajute la preparea alimentelor, depozitarea corecta si hranirea propriu-zisa.

Astfel de produse pot include:

  • perii pentru curatarea biberoanelor;
  • suport pentru biberoane si suzete;
  • pungi stocare lapte;
  • pungi reutilizabile pentru mancare;
  • detergent pentru spalare biberoane.

Mesele in familie – importanta

Mesele celor mici trebuie sa fie placute. Cel mic trebuie sa se bucure de alimente, de procesul de consum de alimente si de mesele in familie. Masa trebuie sa fie si o experienta sociala si placuta. Incurajati copilul cand mananca singur si laudati fiecare progres. Mesele pot fi si distractive – diferite jocuri la masa ca trucul cu „avionul” sunt bine-venite si pot sa faca din masa un moment si mai placut. Trebuie sa fiti si un model pentru cei mici cand vine vorba de alimentatie – copiii invata cel mai bine si cel mai mult din exemplele pe care le vad in jur.

De asemenea, evitati presiunea de a termina tot din farfurie. Copilul trebuie sa invete sa recunoasca semnalele de foame si satietate. Odata ce intoarce capul sau inchide buzele, este clar ca nu mai este nevoie sa incercati sa ii mai dati mancare. Trebuie sa ii oferiti portii mici adaptate varstei lui, pentru a evita supra-alimentarea.

Atitudinea pozitiva la masa

E bine sa aveti o atitudine pozitiva la masa – ca cel mic sa se simta confortabil si sa asocieze mesele cu ceva placut. In timpul mesei e bine sa limitati sursele de distragere – fara televizor, tableta sau telefon. E un moment potrivit pentru a socializa in timp ce va concentrati pe mancare. Pot fi utile uneori o serie de jucarii pentru scaunul de masa – cu diferite accesorii si activitati pentru dezvoltare celui mic, ce se fixeaza pe scaunelul de masa.

E bine sa respectati bucataria ca spatiu pentru a lua masa – consecvecta si rutina sunt importante pentru cei mici. Trebuie sa stiti ca mesele cu bebelusi si copii mici cu siguranta inseamna si dezordine, ceea ce e perfect normal. Lasati copilul sa atinga mancarea, sa exploreze si sa invete cu fiecare experienta.

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!