Saci de dormit bebe

De la 145-180 din 239

pe pagina

De la 145-180 din 239

pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Alegerea sacului de dormit pentru bebelusi

Sacul de dormit pentru bebelusi il poate ajuta pe cel mic sa aiba un somn sigur si de calitate, fara a se misca prea mult in timpul noptii si fara sa ii fie frig. Sacul de dormit ii permite copilului sa ramana cald, fara niciun risc de sufocare. Este folosit de la nastere si poate fi utilizat pana la varsta de aproximativ 3 ani.

Criterii pentru alegerea unui sac de dormit includ:

  • material – se recomanda un sac de dormit din bumbac organic, pentru a permite circulatia aerului si pentru a retine umiditatea, limitand transpiratia excesiva;
  • siguranta - capul trebuie sa nu fie acoperit cu gluga, pentru termoreglare si pentru a preveni asfixierea;
  • varsta copilului – dimensiunea se alege in functie de varsta;
  • nivel de izolare termica – se masoara in tog, unitatea universala pentru acest parametru, si depinde de temperatura – de exemplu pentru 24°C se recomanda 0.5 tog, pentru 21-24 °C se recomanda 1 tog, pentru 18-21 °C se recomanda 2.5 tog si 15-18 °C de 3.5 tog;
  • sistem de inchidere – unii sunt cu fermoar, altii cu capse;
  • model si design – exista variante cu maneci detasabile, saci de dormit tip salopeta, precum si diferite imprimeuri si culori.

Dimensiuni sac de dormit bebe si copii

Pentru bebelusi se recomanda in general un model pentru 0-6 luni, de pana la 70 cm. Pentru bebelusii prematuri, este necesar un sac de dormit de maximum 60 cm. Pentru un bebelus de 6-18 luni se recomanda un sac de dormit de 85-90 cm in general. Pentru 12-24 luni se recomanda in general de 90-95 cm. Sacii cu dimensiunea peste 95 cm sunt indicati de obicei pentru copii  de 18-36 luni. Unele modele sunt reglabile in lungime pentru a se potrivi cu dimensiunea copilului.

Un sac de dormit ii poate asigura copilului un somn odihnitor si de calitate. Trebuie sa fie de dimensiunea potrivita in functie de varsta, inaltime si greutate si trebuie sa fie din materiale sigure si de calitate. Cusaturile trebuie sa fie rezistente si se recomanda sa aiba protectie interna a fermoarului pentru a preveni frecarea de piele. Alege cei mai buni saci de dormit, pentru siguranta copilului si pentru a te asigura ca are un somn confortabil si odihnitor!

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!