Povestea Miababy

Povestea Miababy

Bine ai venit în universul Miababy®, magazinul super părinților!

Oferind o experiență personalizată pentru fiecare utilizator, Miababy® se asigură că are clienți informați și pregătiți pentru fiecare etapă din dezvoltarea copilului lor. Este locul ideal pentru cei care caută cadouri, hăinuțe și jucării si multe altele, pentru copiii până în trei ani, produse de maternitate pentru femei din a treia lună de sarcină în sus sau chiar produse inovative pentru buna creștere a celor mici.

 

Viziunea noastra

Să contribuim la dezvoltarea armonioasă a copiilor generațiilor viitoare, susținând părinții în procesul de creștere al celor mici.

 

Valorile noastre

EMPATIE

Miababy® gândește empatic. Se pune în pielea fiecărui părinte și găsește soluții personalizate la dificultăți de parenting actuale, comunicând înțelegere și respect tuturor clienților săi.

SUSȚINERE

Prin tot ceea ce face, de la oferta de produse inovative până la studiile de parenting pe care site-ul le oferă, Miababy® devine un punct de susținere pentru toți clienții săi în procesul de creștere al copilului.

DEZVOLTARE

Mai mult decât un simplu magazin online; unul din interesele Miababy® este de a le oferi părinților un pachet complet de produse și informații pentru dezvoltarea fizică, mental și intelectuală armonioasă a copilului.

FAMILIE

Indiferent dacă sunt extinse sau nucleare, clasice sau moderne, Miababy® încearcă să creeze legături stabile, productive și iubitoare între clienții săi și copiii din viața lor, oferind resurse esențiale și sprijin constant pentru familii. 

Miababy® vine în ajutorul părinților în cele mai importante momente din dezvoltarea celor mici. Dacă în trecut cea mai mare susținere venea din partea bunicilor sau a rudelor apropiate, în prezent situația stă puțin altfel. Miababy® contribuie și suplimentează susținerea pe care părinții se puteau baza până acum câteva generații exclusiv din partea celor apropiați, informându-i despre fiecare etapă din dezvoltarea copilului lor. Bazându-se pe vârsta celui mic și experiențele și cumpărăturile anterioare ale părinților, Miababy® își anunță clienții când se apropie primul pas al copilului lor, primul său dințișor, când este momentul oportun să îi schimbe alimentația sau când se apropie evenimente importante precum Crăciunul, lăsându-i pe părinți să se bucure cu adevărat de fiecare moment.

Așteptăm părerea ta despre experiența cu noi!

Echipa Miababy

contact@miababy.ro | 0374882222 | Luni - Vineri intre 09:30 AM - 17:30 PM

Informatia a fost utila? Ai spus "Da" Ai spus "Nu" Da Nu (65% dintre vizitatori considera aceasta informatie utila)

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!