Lampi de veghe si proiectoare

De la 73-108 din 130

pe pagina

De la 73-108 din 130

pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Lampa de veghe pentru un somn odihnitor!

Somnul odihnitor este esential pentru bebelusi. Somnul este important pentru sanatatea bebelusilor si a copiilor. In general, se recomanda intre 12 si 16 ore de somn pe zi pentru bebelusii intre 4-12 luni. Chiar si copiii mai mari, de pana la 12 ani au nevoie de aproximativ 10 - 12 ore de somn in total pe zi, in functie de varsta.

O lampa de veghe pentru bebelusi poate ajuta copilul sa aiba un somn odihnitor si de calitate. Poate fi utila nu doar pentru bebelusi, ci si pentru copiii mai mari. Investiti intr-o lampa de calitate, versatila si care sa duca la un mediu relaxant si calm pentru camera copilului.

Lumina de la astfel de lampi este slaba, astfel ca in camera e tot intuneric, dar suficienta lumina pentru a putea verifica bebelusul. Unele lampi au sistem care iti permite sa setezi ca lumina sa se stinga dupa o perioada. Sunetele de la astfel de lampi pot masca alte sunete din casa sau de afara, si pot ajuta copilul sa se calmeze pentru a adormi.

Beneficiile unei lampi de veghe pentru bebelusi

Avantajele unei lampi de veghe pentru copii sunt:

 • mentine bebelusul calm;
 • ajuta copilul sa adoarma mai usor si sa aiba un somn sanatos si de calitate, mai ales in perioadele de tranzitie;
 • sustine o rutina de somn;
 • multe au si sunete si luminite, pentru a sustine si mai mult somnul.

De asemenea, pot fi utile pentru copiii mai mari carora le e teama de intuneric, iti permit sa verifici noaptea bebelusul si ii permit copilului sa isi localizeze usor jucaria cu care doarme, de exemplu. Poate fi utila si pentru a hrani copilul noaptea sau pentru a-i schimba scutecul, fara a aprinde lumina.

Alegerea unei lampi de veghe bebelusi si copii

Consideratii pentru alegerea unei lampi de veghe pentru bebelusi si copii:

 • tipul luminii – culoarea luminii emise poate avea un efect asupra somnului copilului – de obicei se recomanda lumina rosie sau portocalie usoara si linistitoare;
 • intensitatea luminii – trebuie sa fie lumina usoara, ambientala, nu cu luminozitate mare – lumina prea intensa poate afecta somnul;
 • mod de functionare – la priza sau cu baterii;
 • telecomanda – unele se activeaza doar de la buton, altele pot fi actionate de la distanta, cu o telecomanda;
 • cronometru – unele lampi pot fi setate se se opreasca automat dupa o perioada de timp;
 • tipul de bec – unele contin becuri ce pot fi inlocuite, altele nu; tipul becului determina, de asemenea, cat de fierbinte va fi suprafata lampii - becurile LED emit caldura foarte mica, in timp ce becurile incandescente si becurile cu halogen se pot incalzi;
 • caracteristici suplimentare – unele au si sunete, termometru pentru masurarea temperaturii din camera, becuri ce isi schimba culoarea, senzori ce aprind lumina doar cand intrati in camera, functie de proiectare si sunete – proiector muzical etc.
Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!