Accesorii spatii de joaca

De la 145-180 din 288

pe pagina

De la 145-180 din 288

pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

De ce e important jocul pentru copii?

Jocul este o parte esentiala a vietii fiecarui copil si este vital pentru desfasurarea copilariei, precum si pentru dezvoltarea sociala, emotionala, intelectuala si fizica. Timpul pentru joaca le ofera copiilor posibilitatea de a se intalni si de a socializa cu prietenii, ii mentine activi fizic si le ofera libertatea de a alege ceea ce vor sa faca. Joaca sustine constientizarea si respectul de sine, imbunatateste starea mentala si fizica, le da posibilitatea de a-si dezvolta abilitatile sociale, invata noi abilitati, isi dezvolta imaginatia si creativitatea.

Beneficiile locurilor de joaca

Locurile de joaca le ofera copiilor oportunitatea de a exersa si perfectiona abilitati cheie, inclusiv sociale, emotionale, cognitive si fizice. Copiii invata in mod constant prin joaca - isi fac prieteni noi, impartasesc, interactioneaza cu ceilalti copii. Incurajand copiii sa se joace intr-un joc liber nestructurat, ii veti ajuta sa invete abilitatile de care au nevoie ulterior ca adulti. Invata sa gandeasca critic si cum sa dezvolte relatii cu alte persoane, sa rezolve probleme, sa inteleaga normele sociale si sa dezvolte abilitati.

E esential sa aiba la indemana si accesorii loc de joaca si jucarii utile si distractive, cum ar fi un set de joaca cu bile, set bowling cu popice, un cos de basket, o coarda de sarit sau o jucarie de sarit. Poate fi foarte utila pentru cei mici si o minge de sarit sau minge pentru jocul cu alti copii. Exista si seturi educative de gradinarit, ideale pentru a petrece timp de calitate cu cel mic si sa invete despre aceasta abilitate.

Pentru cei mici poate fi atragatoare si o jucarie baloane de sapun, o plasa pentru fluturi, un zmeu colorat si vesel, un joc de tras la tinta, o pompa de apa pentru zilele calduroase sau chiar o kendama pentru copiii mai mari.

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!