Corturi si casute

De la 73-108 din 134

pe pagina

De la 73-108 din 134

pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Casute si corturi pentru copii - beneficii

Casutele si corturile sunt locuri de joaca pentru copii. Sunt un mod de a se juca si de a-si consuma energia. Jocurile in casute si corturi ii ajuta pe copii sa fie activi, sa faca miscare si sa isi dezvolte motricitatea. Consumandu-si energia astfel, vor dormi mai bine noaptea si vor avea un somn odihnitor si de calitate. De asemenea, astfel de locuri de joaca implica activitati sociale intre copii – cei mici trebuie sa vorbeasca si sa interactioneze cu ceilalti. Drept urmare, abilitatile lor sociale se vor perfectiona. Invata despre regulile de siguranta, invata despre functionarea lucrurilor din jur si experimenteaza.

O casuta de joaca sau un cort poate fi spatiul personal al copilului si il ajuta sa dezvolte un sentiment de independenta. Poate fi spatiul lui de joaca, de odihna si unde poate intra in propria lui lume mica. De asemenea, casutele pentru copii pot fi locul unde cei mici dau frau liber creativitatii si imaginatiei, unde cel mic devine regele sau regina propriului regat. O casuta de joaca poate fi si spatiul in care copilul evadeaza pentru a fi liber si singur cand simte nevoia.

Tipuri de casute si corturi pentru copii

Pentru a alege cea mai potrivita casuta pentru copilul tau sau cel mai potrivit cort, trebuie sa tii cont si de preferintele celor mici - la urma urmei, ei sunt cei care se joaca acolo si trebuie sa le placa cu ce se joaca! Un alt factor important de retinut este, desigur, dimensiunea casutei sau a cortului. Tineti cont de spatiul din casa sau din curte, unde veti plasa cortul sau casuta.

Nu uitati sa acordati atentie varstei copilului – casuta si cortul sa fie adaptate varstei celui mic. Optati pentru materiale sigure si de calitate.

Casutele pot avea usa, ferestre, masuta cu scaun, gardulet, sonerie, ghiveci flori si alte obiecte si accesorii. E bine sa aiba, atat casutele, cat si corturile, filtre anti-UV pentru a proteja copiii de soare, dar si pentru a extinde durata de viata a materialului.

Corturile sunt de obicei din panza rezistenta, cu diverse modele si imprimeuri. Pot fi si corturi patrate, cilindrice sau sub forma de piramida. Corturile trebuie sa aiba baza de protectie impotriva umiditatii. Unele au si spatiu pentru dormit si sisteme de protectie impotriva nisipului sau a vantului.

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!