Jucarii zornaitoare

De la 109-144 din 225

pe pagina

De la 109-144 din 225

pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Ce sunt jucariile zornaitoare?

Jucariile zornaitoare produc anumite sunete cand sunt miscate sau agitate. Unele produc zgomot mai mult, altele mai putin, iar altele doar fosnesc usor. Unele produc sunete mai dure, metalice, altele sunete ca de clopotel.

Jucariile de acest tip, ce contin bilute zornaitoare de obicei, sunt printre primele jucarii pentru copii si sunt foarte importante pentru dezvoltarea lor. Pot fi confectionate din lemn, plastic sau panza. Unele sunt viu colorate, in timp ce altele pot fi in culori pastelate sau simple. Au diferite forme – forme de animalute, flori, chei, instrumente muzicale etc.

Avantajele jucariilor zornaitoare pentru bebelusi

Zornaitoarele nu sunt doar o sursa de divertisment pentru copil, ci ajuta copilul si sa invete abilitati noi. Invata sa urmeaza vizual jucaria, se dezvolta coordonarea ochi-mana si invata despre cauza si efect. Isi dezvolta capacitatea de a tine obiecte in mana si de a le transfera, dexteritatea, controlul muscular si forta.

Multe astfel de jucarii au, de asemenea, suprafete texturate, ce pot fi utile in perioada cresterii dintilor, pentru calmarea gingiilor. De asemenea, bebelusii invata sa tina jucaria intr-o mana, apoi transfera jucaria in cealalta mana si isi dezvolta dexteritatea si motricitatea fina. Multe astfel de jucarii au, de asemenea, componente ce se misca, ce pot fi rasucite, intoarse si stranse, ceea ce poate ajuta la dezvoltarea atentiei copilului si dezvoltarea abilitatilor motorii fine.

Alege jucarii zornaitoare de calitate, din materiale sigure. De asemenea, aceste jucarii trebuie sa fie usor de curatat si de igienizat. Ai grija sa nu contina elemente toxice, ca ftalati sau vopseluri toxice. De asemenea, jucaria trebuie sa fie sigura, fara componente sau piese ce se pot desprinde si ar putea fi inghitite accidental de copil. Verifica atent jucaria si fii sigur cu nicio componenta, inclusiv bilutele zornaitoare, nu pot sa iasa accidental din jucarie.

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!