Lapte de inceput Aptamil 1, cu PRECINUTRI+ pentru etapa de varsta 0-6 luni.
Sistemul imunitar continua sa se dezvolte in primii 3 ani de viata.
Ingrediente
Zer* demineralizat (din lapte), uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de rapita, ulei de cocos, ulei de floarea-soarelui, SCO), lactoza (din lapte), lapte* degresat, galacto-oligozaharide (GOS) (din lapte*), concentrat proteic din zer* (din lapte), fructo-oligozaharide (FOS), carbonat de calciu, ulei de peste, clorura de potasiu, tricitrat de potasiu, clorura de magneziu, acid L-ascorbic, clorura de colina, emulgator (lecitina din soia), taurina, L-ascorbat de sodiu, tricitrat de sodiu, fosfat tricalcic, sulfat feros, DL-alfa tocoferil acetat, sulfat de zinc, sare 5'-monofosfat uridina de sodiu, 5'-monofosfat citidina, inozitol, 5'-monofosfat adenozina, sare 5'-monofosfat inozina de sodiu, nicotinamida, L-triptofan, sare 5'-monofosfat guanozina de sodiu, D-pantotenat de calciu, acid pteroilmonoglutamic, sulfat de cupru, retinil palmitat, DL-alfa-tocoferol, D-biotina, ciancobalamina, hidroclorura de tiamina, colecalciferol, hidroclorura de piridoxina, sulfat de mangan, iodura de potasiu, selenit de sodiu, fitomenadiona, L-carnitina, riboflavina.
* = Solid
Alergeni:
- Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza)
- Soia si produse derivate
- Peste si produse derivate
Valoare energetica per 100g de produs: 66 kcal
Instructiuni de utilizare
- Spalati-va bine pe maini si sterilizati toate ustensilele utilizate in prepararea laptelui.
- Fierbeti apa potabila pentru prepararea laptelui timp de 5 minute, apoi lasati la racit pana la cca 40ºC.
- Turnati in recipientul pregatit (biberon) cantitatea de apa fiarta si racita, necesara conform dozarii pentru o masa.
- Dozati pulberea cu lingurita din capacul ambalajului, nivelata cu ajutorul marginii din interiorul cutiei.
- Adaugati pulberea conform tabelului de dozare in recipientul pregatit (biberon).
- Inchideti recipientul si agitati cateva secunde, pentru a dizolva pudra.
- Verificati pe incheietura mainii dvs. temperatura laptelui preparat (cca 37ºC).
Conditii de pastrare: A se pastra produsul la loc uscat si racoros. Nu refrigerati.