Accesorii carucioare

De la 1-36 din 316

pe pagina

De la 1-36 din 316

pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Accesorii carucioare – utilitate, siguranta si confort

Caruciorul copilului este esential – util, sigur si confortabil - si trebuie sa fie ales in functie de varsta si dezvoltarea copilului. De asemenea, trebuie ales in functie de nevoi si de stilul de viata. E important sa fie sigur – sa aiba roti frontale manevrabile, frane eficiente si sa asigure un suport corespunzator copilului. Bebelusii trebuie sa se poata odihni intr-o pozitie confortabila si sigura.

Exista mai multe tipuri de carucioare – carucioare standard, pliabile, sport sau pentru gemeni/tripleti. Exista si carucioare 2 in 1 sau 3 in 1, pentru care uneori e nevoie de un adaptor landou pentru carucior, pentru fixare. De asemenea, poate fi necesar un adaptor scaun auto pentru carucior, pentru sistemele multifunctionale.

Cele mai importante accesorii pentru carucioare

De asemenea, dupa ce ati ales cel mai bun carucior pentru copil, in functie de nevoile voastre, puteti acorda atentie si functiilor disponibile si accesoriilor. De exemplu, exista suficient spatiu pentru depozitare scutece, biberoane sau alte accesorii? Pe langa cosurile de depozitare ale carucioarelor, uneori pot fi utile si alte accesorii suplimentare, ca un organizator pentru carucior, cu fixare pe laterale sau pe manerul caruciorului, sau o simpla geanta pentru scutece.

Materialul din care e facut interiorul caruciorului este la fel de important – trebuie sa fie suficient de moale, sigur, usor de curatat si intretinut. Puteti opta si pentru o saltea suplimentara pentru carucior, pentru confortul si siguranta copilului. In plus, e bine sa ai si alte accesorii convenabile, ca o husa de ploaie pentru carucior, o plasa anti-tantari pentru carucior sau o paturica pentru carucior. Daca e frig afara si trebuie sa iesi cu bebelusul, o pereche de manusi pentru carucior sau o protectie maini pentru carucior poate fi solutia ingenioasa pentru confort, pentru o plimbare cat mai placuta cu micutul tau!

Alege cele mai sigure si utile accesorii pentru carucioare, pentru confort si siguranta!

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!