Accesorii si jucarii auto copii

De la 109-144 din 295

pe pagina

De la 109-144 din 295

pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Jucariile auto pentru bebelusi si copii - beneficii

Indiferent ca vorbim de un drum cu masina pana la supermarket sau o calatorie de cateva ore, jucariile auto pot fi un adevarat beneficiu - cei mici pot fi tinuti ocupati si se pot distra, iar voi va puteti vedea linistiti de condus si sa fiti atenti la drum. Puteti avea astfel cu totii o calatorie mai placuta, mai ales ca plimbarile lungi cu masina nu sunt de obicei o placere pentru toti copiii. Jucariile auto, in acest caz, sunt o sursa de distragere pentru a face plimbarea mai placuta.

Cand vine vorba de o jucarie pentru scaunele auto, se recomanda jucarioare care sa ii capteze atentia celui mic, sa il tina ocupat si sa il amuze.

Iata cateva aspecte de care sa tii cont cand alegi jucarii pentru masina:

  • materiale sigure si de calitate, netoxice – se recomanda jucarii moi si usoare;
  • fara piese mici, detasabile – fara componente ce pot fi un pericol de sufocare;
  • usor de curatat – pentru a preveni raspandirea germenilor;
  • atasate la scaunul auto sau pe spatarul scaunului din fata – astfel nu se pierd prin masina si copilul are acces permanent la ele;
  • jucarii care sa sustina si dezvoltarea;
  • alegeti jucarii preferate de el, sau cu personaje indragite.

Exista tot felul de jucarii care imita volanul masinii, care ii starnesc interesul si mai mult copilului, sau jucarii oglinda. Puteti apela si la un organizator scaun masina, ca toate jucariile celui mic sa fie la indemana, si bine organizate in acelasi timp.

Accesorii auto - utile in calatoriile cu cei mici!

De asemenea, e bine sa aveti si anumite accesorii auto pentru siguranta celui mic, precum o oglinda retrovizoare speciala, un spatar pentru scaunul auto, o perna confortabila pentru gat pentru calatorii cu tot felul de imprimeuri si personaje, un parasolar auto pentru a proteja copilul de soare sau o protectie textila pentru scaun.

Evitati sa ii dati copilului telefonul sau tableta in timpul calatoriilor cu masina. Optati pentru jucarii care sa il amuze si sa ajute la dezvoltarea lui in acelasi timp. Jocul activ favorizeaza dezvoltarea si poate avea mult mai multe beneficii decat tableta.

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!