Umbrele & Pelerine Copii

11 Items

pe pagina

11 Items

pe pagina

Umbrele pentru copii - cum le alegem pe cele mai bune!

Cand vine vorba de alegerea umbrelei pentru copil, aceasta trebuie sa fie nu doar adecvata varstei si din materiale de calitate, ci si pe gustul copilului.

Fie ca e toamna, primavara sau vara - o umbrela pentru copii este esentiala pentru a-i mentine pe cei mici uscati in caz ca ploua. Umbrela pentru copii este mai mica decat una pentru adulti, pentru a putea fi tinuta in mana de copil. Exista si umbrele pentru carucior, ce se fixeaza eficient pentru a proteja bebelusul de ploaie.

Umbrelele pentru copii sunt pur si simplu umbrele de dimensiuni mai mici, concepute pentru a fi folosite de copii. Aceste umbrele sunt destinate uzului personal si sunt similare cu umbrelele pentru adulti, dar in mod evident sunt destul de mici. Marimea mai mica nu este doar pentru dimensiunea tesaturii, ci si pentru ax si maner.

Iata cateva aspecte de care sa tii cont cand cumperi o umbrela pentru copil:

  • dimensiune – sa fie adecvata varstei, sa poata fi tinuta cu o singura mana de copil;
  • usor de utilizat – sa nu aiba mecanisme rigide si greu de activat – sa se deschida si sa se inchida usor;
  • sa fie rezistenta – sa protejeze de ploaie (tesatura rezistenta) si sa fie rezistenta la vant – sa isi pastreze forma in conditii de vant;
  • design vesel si colorat – alege modelul in functie de preferintele copilului;
  • greutate – alegeti o umbrela care sa nu fie foarte grea, daca de exemplu copilul o va lua la scoala in ghiozdan.

Folosind o umbrela pentru copii, cei mici se pot simti independenti deschizand si folosind umbrela proprie, mai ales daca este cu personajele sau imprimeurile alese. Exista pe piata o multitudine de modele care vor atrage copiii de toate varstele. Astfel, cel mic isi poate alege modelul preferat.

Indiferent de modelul ales, petreceti timp cu copilul pentru a-i explica tot ce tine de folosirea umbrelei – cand sa o deschida, cum sa o deschida corect fara a se lovi si fara a lovi alte persoane, cum sa o tina si sa o foloseasca sigur pe strada si cum sa o inchida si sa o lase la uscat.

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!