Jucarii patut si carucior

De la 1-36 din 357

pe pagina
  1. Carticica cu frunze Haba, 0 luni+

    Carticica cu frunze Haba, 0 luni+

    233,90 lei

De la 1-36 din 357

pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Jucarii pentru carucior si patut – avantaje

O jucarie pentru patut sau carucior este o jucarie suspendata pe care o fixati deasupra unui pat sau carucior. Este un cadru circular cu mai multe jucarii mici, atasate de acesta cu diferite snururi. Jucaria pluteste deasupra patutului astfel incat sa ramana in aria vizuala a bebelusului. Jucariile in miscare capteaza atentia sugarului si il ajuta sa isi dezvolte vederea. Acestea ajuta copilul sa urmareasca obiecte si sa isi imbunatateasca vazul. De asemenea, astfel de jucarioare il pot ajuta sa adoarma (mai ales daca e o jucarie muzicala) si pot fi o sursa de distractie si amuzament. Exista si jucarii mai simple pentru patut si carucior sau diverse jucarii ce pot fi atasate la jucarie de baza sau la carusel.

Unul dintre principalele beneficii ale jucariilor pentru patuturi este ca acestea vor oferi bebelusului imbunatatirea vederii – stimulare vizuala. Jucariile mobile pentru patuturi pot fi utilizate pentru a imbunatati auzul si pentru relaxare. In timp ce multe astfel de jucarii de pe piata se misca doar pe orizontala, exista si altele care se misca si pe verticala.

Cum alegem jucarii carucior si patut pentru bebelusi

Jucariile pentru carucior si patut sunt mai mult decat simple obiecte de decor - acestea sunt o sursa de distractie pentru copil, il ajuta sa adoarma si ii ofera o stimulare senzoriala benefica. Pot fi un plus util la rutina de culcare a bebelusului, oferind o doza potrivita de distragere, pentru a ajuta la un somn odihnitor. Puteti opta pentru jucarii educative, o arcada interactiva, o carticica interactiva sau diferite jucarii zornaitoare. Exista si jucarii spirala patut, jucarii ce se fixeaza pe lateralele patutului sau jucarie de plus pentru carucior.

Cand alegem jucarii carucior si patut pentru bebelusi e bine sa tinem cont de o serie de aspecte:

  • model– culoare, forma, texturi – e bine sa alegeti variante cu modele si culori contrastante;
  • sunete – alegeti jucarii care au si optiunea de sunete- doar sa va asigurati ca sunt sunete linistitoare si confortabile pentru a proteja auzul sensibil al bebelusului si sa nu lasati volumul prea tare; exista si jucarii zornaitoare;
  • miscare – unele sunt fixe, altele au mai multe optiuni de miscare;
  • numar de jucarii;
  • mod de fixare – se pot monta pe sinele laterale ale patutului, pe tavan sau pe alte piese de mobilier din apropiere; de asemenea, unele se pot fixa la caruciorul copilului;
  • mod de functionare – de obicei functioneaza cu baterii.

Siguranta jucariilor pentru carucior si patut bebelusi

Cand alegeti si instalati o jucarie pentru carucior sau patut, tineti cont de aceste considerente importante de siguranta:

  • Fixati corect jucaria, astfel incat sa nu poata cadea pe copil.
  • Nu trebuie sa fie prea jos si copilul nu trebuie sa ajunga cu mainile la ea.
  • Odata ce bebelusul se poate ridica mai mult si poate apuca jucaria - de obicei in jurul varstei de 5 luni - Academia Americana de Pediatrie (AAP) le recomanda parintilor sa scoata aceste jucarii de la patut, deoarece pot reprezenta un risc de strangulare sau trebuie sa fie ridicate mai sus.
  • Carligul trebuie sa fie sigur: verificati de doua ori rezistenta carligului de fixare atunci cand atarnati o jucarie la carucior sau carusel.
Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!