Detergenti bebelusi

De la 1-36 din 42

Pagina
pe pagina

De la 1-36 din 42

Pagina
pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Alegerea detergentului pentru haine bebelusi si copii

Hainutele bebelusului se spala dupa fiecare folosire si inainte de prima utilizare. E important sa se foloseasca un detergent special conceput pentru hainutele bebelusului, pentru a preveni iritatiile pielii si alergiile. Detergentii speciali pentru hainutele bebelusului sunt de obicei fara miros si au mai putine ingrediente care ar putea irita pielea delicata. Detergentul pentru hainele copiilor si bebelusilor trebuie sa fie special conceput pentru asta. Astfel de produse de curatare lasa mai putine reziduuri pe hainute si astfel scade riscul de iritatii.

Un detergent sau un balsam pentru hainutele copilului trebuie sa fie:

  • fara parfum;
  • fara coloranti;
  • hipoalergenic;
  • fara substante nocive;
  • sa curete eficient – pete, urme de mancare, de urina sau fecale, lapte etc.;

Multe produse au extracte naturale, ce pot avea si rol antibacterian natural. Pentru petele mai dure se pot folosi diferite solutii pentru pete special concepute pentru hainele bebelusilor. Cand alegeti un balsam de rufe pentru hainele copilului optati, de asemenea, pentru o varianta care sa nu irite pielea sensibila a celui mic. Sunt recomandate produse testate dermatologic. Solutiile de indepartat pete trebuie sa contina ingrediente naturale, dar in acelasi timp sa elimine usor petele de murdarie.

E bine sa spalati separat hainutele bebelusului in prima etapa de viata. Se recomanda in general spalarea la 60 °C, dar depinde de tesatura si de tipul de murdarie de pe haine. Initial se curata petele de pe haine, apoi se lasa la inmuiat cu apa si detergent cam 30 minute. Se alege un ciclu de spalare special pentru haine delicate si se recomanda optiunea de clatire de doua ori.

Produse de dezinfectare si spalare

Nu doar hainutele copilului necesita o ingrijire atenta, ci si celelalte produse. De aceea, e importanta folosirea unor solutii de curatare si igienizare special concepute pentru copii. De exemplu, puteti opta pentru o solute de curatat biberoane si suzete care este sigura pentru sanatatea celor mici. Astfel de solutii de curatat sunt din ingrediente naturale, fara coloranti si parfum. La fel sunt si solutiile de dezinfectat obiectele si suprafetele cu care copilul intra des in contact. Astfel de solutii de dezinfectat sigure pentru copii distrug bacterii, virusuri si fungi de pe suprafete si obiecte, fara a pune in pericol sanatatea copilului.

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!