Canute, pahare si accesorii

De la 1-36 din 281

pe pagina

De la 1-36 din 281

pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Importanta canutelor pentru copii

Folosirea unei cani este importanta pentru cei mici, deoarece antreneaza inghitirea si ii ajuta sa isi dezvolte musculatura fetei si a gurii. Dupa varsta de 1 an, copiii pot folosi in general o cana pentru orice tip de lichid, inclusiv lapte. Uneori pot fi introduse canute de la 6 luni – canuta sippy sau canuta cu cioc. Acestea ii ajuta sa invete sa soarba si sa tina singuri cana. Academia Americana de Pediatrie (AAP) recomanda trecerea completa de la biberon la canuta pana la varsta de 18 luni, pentru prevenirea cariilor dentare si a altor probleme dentare.

Canutele sippy sau canutele cu tetina sunt o optiune buna pentru a face tranzitia de la biberon la cana normala, deoarece impiedica varsarea, oferind, de asemenea, copilului mai multa independenta. De asemenea, pot fi oferite canite cu pai. In general, un bebe care sta in scaunul de masa este pregatit si sa bea dintr-o canuta cu cioc – sau cel putin sa experimenteze si sa incerce.

Alegerea canutei pentru bebelusi

Cand alegeti o canuta pentru copil, e important sa tineti cont de varsta copilului, mai ales. Cana nu trebuie sa fie prea grea – bebe trebuie sa o poata tine cu o singura mana. De asemenea, e bine sa aiba manere laterale, pentru a fi mai usor de apucat. Copiii peste 18 luni sunt in general pregatiti sa treaca de la canute cu cioc la canute cu gura mai larga, dar de multe ori canile cu gura larga pot fi oferite si mai devreme- sub supravegherea parintilor. Cana trebuie sa fie din materiale sigure si de calitate, fara substante toxice. De asemenea, verificati sa nu aiba margini aspre, zgariate sau in care copilul se poate lovi.

Canuta trebuie sa fie si usor de curatat. Fiecare colt al canutei trebuie sa fie accesibil si usor de curatat cu o perie si apa. Este intotdeauna mai sigur sa alegeti un produs vandut de un brand de renume, in special care respecta cu strictete standardele de siguranta. Supravegheati copilul cand bea, mai ales in primul an de viata, pentru a preveni inecarea cu lichid. Poate dura ceva timp pana cand cei mici invata sa bea cu inghitituri mici.

Canutele pentru copii pot fi din diferite materiale, si anume plastic, silicon, otel inoxidabil etc.

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!