Table si accesorii

De la 1-36 din 105

Pagina
pe pagina

De la 1-36 din 105

Pagina
pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Cum incurajam copiii sa deseneze si sa scrie?

Desenul are numeroase beneficii pentru copii, fiind o forma de exprimare. Desenul sustine dezvoltarea abilitatilor motorii fine, incurajeaza dezvoltarea cognitiva, coordonarea, dexteritatea. De asemenea, orice forma de arta creste increderea in sine – cel mic simte o motivatie intrinseca. Pentru a ajuta copilul sa se simta motivat sa deseneze si sa creeze, utilizati motivatia pozitiva – laudati-i desenele, afisati desenele in camera sa sau in alte locuri din casa, includeti desene personalizate in scrisori catre membrii familiei si desenati impreuna.

Scrisul de mana si cum incurajam copilul sa scrie

Pe langa desen, scrisul de mana este extrem de important si esential. Scrisul de mana este o abilitate complexa care se dezvolta in timp. Pentru a invata scrisul de mana, copiii trebuie sa combine abilitatile motorii fine, limbajul, memoria si concentrarea. De asemenea, ei trebuie sa practice si sa urmeze instructiuni. Scrisul de mana incepe cu mazgalitul si desenul, apoi trece la formarea de litere si cuvinte. Puteti incuraja copilul sa-si dezvolte interesul pentru scrisul de mana, oferindu-i oportunitati de a desena si scrie.

Oferiti-i tot felul de creioane, hartie, tabla si creta etc. Bucatile mici de creta sau creioanele incurajeaza copilul sa isi foloseasca degetele pentru a scrie. Ofera-i copilului oportunitati de a scrie si de a desena cu alte materiale - de exemplu, desenarea de linii in nisip sau namol, urmarirea literelor pe foi cu degetul, formarea de litere 3D din aluat etc.

Table de scris – beneficii pentru copii

Tablele de scris sunt instrumente verticale sau orizontale ce pot fi utilizate pentru joaca, desenat sau scris. De obicei, e vorba de o tabla neagra pe care se scrie cu creta – tabla de scris cu creta. In prezent se folosesc mult table albe pe care se scrie cu un marker. Desenul si scrisul pe o tabla este mai distractiv pentru cei mici si parintii pot lua parte mai usor la activitatea celui mic. Cei mici au mai mult spatiu pentru a exersa si pot sa stearga mai usor daca gresesc sau vor sa refaca.

O tablita desen poate sustine creativitatea si dezvoltarea. De asemenea, suprafetele verticale mai mari pentru scris si desenat le permit copiilor sa foloseasca miscari mai ample ale mainilor, ceea ce incurajeaza rezistenta si flexibilitatea articulatiilor si muschilor. Se imbunatateste si coordonarea, stabilitatea, atentia vizuala si constientizarea spatiala. Postura va fi, de asemenea, una mai buna – pot lucra stand in picioare sau in genunchi.

De asemenea, exista si table magnetice pentru desen si pictura (pupitru magnetic sau tablita magnetica) – pot fi folosite atat pentru desen si scris, dar si pentru invatare litere, sortare, invatare cifre etc. - folosind diverse accesorii magnetice – set litere magnetice si set cifre magnetice.

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!