Balansoare copii

33 Items

pe pagina
 1. 10%
  Balansoar Kinderkraft Elefant, 12 luni+

  Balansoar Kinderkraft Elefant, 12 luni+

  Special Price 296,90 lei Regular Price 329,90 lei
 2. 10%
  Balansoar Kinderkraft Calut, 12 luni+
  Stoc epuizat

  Balansoar Kinderkraft Calut, 12 luni+

  Special Price 296,90 lei Regular Price 329,90 lei
 3. 32%
  Balansoar Rocking Elephant Big, 12 luni+

  Balansoar Rocking Elephant Big, 12 luni+

  Special Price 230,90 lei Regular Price 339,90 lei

33 Items

pe pagina

Beneficiile balansoarelor pentru copii

Balansoarele sustin coordonarea si echilibrul. De asemenea, ajuta la dezvoltarea motricitatii fine si brute si sustin forta musculara. Ii ajuta pe copii sa inteleaga miscarea in spatiu, echilibrul corporal si sa evalueze riscurile ce pot aparea din cauza miscarilor. Balansoarele pentru doi copii ii ajuta pe cei mici sa exerseze cooperarea – decid impreuna cum sa se miste pentru ca balansoarul sa se dea in sus si in jos. Invata despre controlul necesar pentru echilibru si balansare sigura, le antreneaza imaginatia celor mici si e un mod distractiv de joaca!

Tipuri de balansoare pentru copii

Pe langa balansoarele din locurile de joaca (majoritatea fiind balansoare pentru doi copii), exista si balansoare pentru interior sau pentru curtea casei. Multe dintre ele ocupa putin spatiu si pot fi folosite si in incaperi mai mici. De obicei, sunt recomandate copiilor cu varsta de peste 12 luni.

Pot fi balansoare din plastic, balansoare din lemn sau o combinatie de plastic si componente metalice. Exista si variante de balansoare tip calut ce pot fi adaptate - pot avea roti sau pedale. Copilul poate trage sau impinge balasoarul, poate pedala sau poate fi tras/impins pentru a se misca pe calut. Variante mai moderne de balansoare pentru interior sunt cu interior captusit sau din plus moale si cu sunete – balansoar muzical. Acestea au si spatar confortabil pentru cel mic, oferind sprijin in timpul balansarii. Sunt de diferite tipuri si cu tot felul de modele amuzante pentru cei mici – balansoar calut, balansoar elefantel, balansoar buburuza, balansoar masinuta etc.

Exista si balansoare de interior pentru doi copii – din plastic rezistent si cu manere, pentru o balansare sigura si distractiva! Alege cele mai sigure, stabile si distractive balansoare pentru copii – ce pot fi folosite in siguranta atat in interior, cat si in exterior!

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!