Seturi de doctor

30 Items

pe pagina

30 Items

pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Jocurile de rol, imaginatie si creativitate - beneficii pentru copii

Cand se joaca, cei mici invata despre lumea din jur, despre ei insisi, familie, invata sa lucreze si sa se inteleaga cu ceilalti, sa planifice, sa coopereze. De asemenea, invata sa isi exprime sentimentele, sa le inteleaga, sa incerce idei noi si sa rezolve probleme. Aproximativ de la varsta de 1 an, cei mici invata sa se prefaca prin joc – ridica un telefon si se prefac ca vorbesc la telefon cu cineva, ulterior invata sa tina si sa hraneasca o papusa, sa amestece „mancare” in instrumentele de gatit de jucarie etc.

Seturi de doctor pentru copii - avantaje

Cei mici, cand sunt intrebati adesea ce vor sa devina atunci cand vor creste, spun ca medic/doctor. Deseori se prefac ca ingrijesc papusi sau ursuleti de plus, ca fac injectii sau pun pansamente. Astfel de jocuri ii ajuta pe cei mici si sa isi exprime sentimentele si preocuparile legate de controalele medicale si ingrijirea medicala. Astfel de jucarii si de jocuri ii pot ajuta pe copii sa se familiarizeze cu articolele medicale, obiectele medicale, pot sa invete despre utilizarea lor, despre anumite proceduri medicale. De asemenea, ii pot ajuta pe cei mici sa se simta in control intr-un cadru medical, sa isi exprime sentimentele cu privire la ingrijorari medicale si sa afle mai multe despre sanatate.

O trusa de doctor sau servieta doctorului de jucarie poate fi cadoul perfect pentru micutul tau! Astfel de kit-uri contin ochelari de medic, seringa, pansamente si bandaje, forfecuta medicala, termometru, recipiente pentru medicamente de jucarie, ciocanel pentru reflexe, nelipsitul stetoscop de care cei mici sunt adesea foarte incantati. De asemenea, pot contine fise medicale, masca cu oxigen si multe alte accesorii colorate si care produc multe dintre ele tot felul de sunete si luminite – pentru a putea consulta toate papusile si toate jucariile de plus!

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!