Cadouri gravide si mamici

7 Items

pe pagina

7 Items

pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

In vizita la o proaspata mamica

Primele saptamani ale nou-nascutului si ale proaspetilor parinti sunt pline de noutati. De aceea, este important sa fie limitate vizitele in aceasta perioada, pentru a nu suprastimula bebelusul, pentru a-l proteja si inclusiv pentru a lasa mamica sa se odihneasca. De asemenea, trebuie respectate normale de igiena la contactul cu bebelusul, musafirii nu vor saruta bebelusul si e interzis contactul cu persoane bolnave.
Evitati sa faceti vizite neanuntate – sunati initial si programati o vizita. De asemenea, vizita e bine sa fie scurta si sa fie un numar limitat de persoane – 1-2 maximum. Evitati sa fumati inainte de vizita si nu folositi prea mult parfum. Spalati-va bine pe maini cand ajungeti!

Cadouri gravide si pentru proaspete mamici

E un gest frumos sa aduceti un dar proaspetei mamici si bebelusului. Se recomanda cadouri utile in general, dar puteti opta si pentru cadouri cu valoare sentimentala, care sa emotioneze sau cadouri personalizate. Tineti cont de preferintele mamei si asigurati-va ca alegeti produse de calitate. Puteti opta pentru:

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!