Seturi de colorat

De la 1-36 din 218

pe pagina

De la 1-36 din 218

pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Desenul si pictura – beneficii pentru copii

Indiferent ca e vorba de colorat, pictura, desen etc. - aceasta forma de arta ii face fericiti pe copii si in plus are si multiple beneficii pentru dezvoltarea celor mici!

Arta nu este doar o activitate distractiva pentru copii - poate fi, de asemenea, un instrument important de dezvoltare! Desenatul si coloratul pot imbunatati abilitatile motorii fine ale copilului si abilitatile creative de rezolvare a problemelor. Imbunatatesc coordonarea si dexteritatea, precum si abilitatile vizual-spatiale.

De asemenea, copiii folosesc adesea arta pentru procesarea experientelor si pentru a face fata emotiilor. Arta ii ajuta sa-si exprime sentimentele intr-un mod multidimensional, chiar daca le lipseste vocabularul pentru a-si descrie sentimentele cu ajutorul cuvintelor. Orice forma de arta incurajeaza creativitatea si imaginatia, creste increderea in sine si independenta. Arta poate ajuta la facilitarea comunicarii si legaturii dintre copii, chiar daca nu se cunosc sau nu impartasesc multe interese comune.

Alegerea seturilor de colorat si desenat

Exista numeroase instrumente pentru desenat, colorat sau pictat - de la carti de colorat pentru copii de toate varstele, pana la creioane colorate si hartie speciala pentru desen, acuarele si vopseluri pentru pictura sau seturi pictura dupa sabloane. Astfel de produse trebuie alese in functie de varsta si dezvoltarea copilului, dar si preferintele sale.

Puteti opta pentru un bloc de desen cu diferite tematici – peisaje, animale, fructe si legume, povesti etc., carti de colorat sau pur si simplu hartie alba sau colorata si un set complet de creioane colorate – inclusiv creioane groase triunghiulare, creioane cerate sau carioci. De asemenea, puteti alege un bloc de desen cu foi de calitate, pensule de pictura si acuarele pentru a dau frau liber imaginatiei!

In trend sunt acum si cartile de colorat cu apa – la contactul cu apa din stiloul cu apa, ies la iveala pe carte tot felul de imagini ascunse, spre bucuria celor mici – carti de colorat Water Magic – sau carnete de colorat cu pix magic sau cerneala magica.

Pentru micutii atrasi de pictura cu degetele, alegerea cea mai buna pot fi seturile de vopsea pentru pictura cu degetele – cu vopsele special concepute pentru a fi folosita in pictura cu degetele. Exista si variante mai noi de desen, ca desenul punct cu punct sau desenul pe numere. Cei mici trebuie sa conecteze punctele de colorat si obtin diferite imagini.

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!