Tobogane copii

De la 1-36 din 45

Pagina
pe pagina
  1. Tobogan XS Smoby
    Stoc epuizat
  2. Tobogan Smoby XL, 3 ani+
    Stoc epuizat

De la 1-36 din 45

Pagina
pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Beneficiile toboganelor pentru copii

Copiii cresc foarte repede zi de zi si au nevoie de stimulare fizica si mentala. Togobanele pot avea diferite forme – drepte, ondulate, spiralate, paralele, tip tunel etc. Sunt cunoscute ca fiind una dintre cele mai populare atractii de joaca pentru copii. Sustin echilibrul si coordonarea – trebuie sa urce pe trepte pana sus, sa se pozitioneze si sa se lase in jos. In plus, ajuta copilul sa dezvolte constientizare spatiala, deoarece trebuie sa analizeze cand este un moment bun pentru a aluneca si cand sa-si puna picioarele jos, odata ce ajunge la partea inferioara a toboganului.

Un astfel de instrument de joaca incurajeaza si dezvoltarea abilitatilor sociale – invata despre jocul de cooperare, despre asteptare, rabdare etc.

Tipuri de tobogane pentru copii

Toboganele pot fi de diferite tipuri, in functie de varsta copilului, dar principiul e acelasi – exista o scara pe care cel mic urca si o platforma de alunecare in jos. Pot fi din otel inoxidabil sau din plastic. Partea glisanta poate fi de forme diferite – dreapta, ondulata, spiralata, paralela (cot la cot) sau tip tunel. Exista si tobogane incorporate intr-un loc de joaca cu mai multe dispozitive.

Siguranta copiilor in tobogan

  • Cei mici nu trebuie sa urce in tobogan cat timp este un alt copil acolo si nu trebuie sa urce pe balustrada sau pe partea glisanta.
  • Copilul trebuie sa se lase in jos intins si cu picioarele inainte – nu in picioare, nu pe burta si nu cu capul inainte.
  • Toboganul trebuie folosit de copii pe rand – cate un copil.
  • Verificati toboganul sa fie fix si stabil, si sa nu aiba margini aspre sau rupte pe scara, pe panta sau pe balustrada. Daca toboganul sta in soare se poate incinge si copilul se poate frige. Verificati care e greutatea maxima sustinuta de tobogan.
Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!