Seturi de creatie

De la 1-36 din 359

pe pagina

De la 1-36 din 359

pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Activitatile de creatie si dezvoltarea celor mici

Creativitatea poate fi definita ca imaginatie sau idei originale, mai ales in producerea unei opere artistice. Ne ajuta sa facem fata schimbarilor, sustine rezolvarea problemelor, ne influenteaza inteligenta sociala si emotionala, imbunatateste intelegerea abilitatilor de matematica si stiinta si este o componenta cheie pentru sanatate si fericire.

Activitatile creative starnesc curiozitatea naturala a copiilor si le dezvolta dorinta de explorare, descoperire si evolutie! Jocurile creative imbunatatesc coordonarea mana-ochi, abilitatile motorii fine, dexteritatea. De asemenea, cei mici isi imbunatatesc astfel abilitatile de observare, de a urma instructiuni, de a explora texturi, de a recunoaste mirosuri si de a intelege lumea din jur. Se dezvolta si abilitatile de comunicare, de exprimare a sentimentelor, limbajul si atentia. Invata sa stea concentrati, sa aiba rabdare si sa vizualizeze. 

Cum sustinem creativitatea copiilor?

E esential sa expunem copiii la lucruri care ii ajuta sa isi exploreze curiozitatea si creativitatea si care le stimuleaza potentialul. Creativitatea nu este de obicei ceva cu care se nasc copiii. Puneti-le intrebari, incurajati-i sa fie curiosi, sa exploreze. Incurajati-i sa isi foloseasca timpul liber eficient, cu activitati care sa ii stimuleze. Oferiti-le instrumente utile care sa ii ajute sa exploreze si sa se exprime si incurajati gandirea critica.

Jucarii creative – seturi de creatie pentru copii

Pentru sustinerea creativitatii, copiii nu au nevoie de prea multe – pot explora cu lucrurile din jur, cu imaginatie si lucruri simple. Creioane, culori, hartie, lipici – sunt elemente de baza in materie de jocuri de creatie.

Exista si diverse seturi de creatie mai complexe si seturi de artizanat, precum:

  • seturi de creatie mozaic – asamblarea de piese colorate pe o tablita;
  • seturi de creatie bratari personalizate;
  • seturi cu margele si accesorii;
  • kit de olarit;
  • seturi de creatie de lemn;
  • spuma de modelat;
  • seturi de crosetat pentru copii etc.
Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!