Mingi copii

De la 1-36 din 55

Pagina
pe pagina
 1. Minge cu pasari Haba, 24 luni+

  Minge cu pasari Haba, 24 luni+

  25,90 lei
 2. Minge cu flori Haba, 24 luni+

  Minge cu flori Haba, 24 luni+

  25,90 lei
 3. Minge Koala Haba, 24 luni+

  Minge Koala Haba, 24 luni+

  25,90 lei
 4. Minge cu vulpe Haba, 24 luni+

  Minge cu vulpe Haba, 24 luni+

  49,90 lei

De la 1-36 din 55

Pagina
pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Beneficiile mingilor pentru bebelusi si copii

Mingea este o jucarie clasica ce poate fi folosita inca din primele etape ale dezvoltarii copiilor. Mingile ofera o multime de oportunitati de dezvoltare, pe langa faptul ca sunt foarte distractive. Cand bebelusii si copiii mici se joaca cu mingi, isi dezvolta constientizarea temporala, coordonarea ochi-mana, abilitatile motorii fine si brute, invata despre permanenta obiectelor si isi dezvolta abilitatile de prindere. De asemenea, invata despre echilibru si coordonare.

Exista o varietate de moduri in care puteti utiliza jocul cu mingea, in functie de stadiul de dezvoltare al copilului. O minge va ramane o jucarie distractiva pe masura ce copilul trece de la jocul independent la jocul paralel si la jocul cu alti copii, care este vital in dezvoltarea abilitatilor sociale.

Cand arunca si prinde mingea, invata despre planificarea motorie, cauza si efect si despre forta cu care trebuie sa arunce. Prinderea necesita o coordonare buna mana-ochi.

Tipuri de mingi pentru bebelusi si copii

Exista o varietate de mingi in functie de varsta copilului – mingi micute, mingi mai mari si usoare, cum ar fi o minge de lovit sau o minge de plaja, mingi de fotbal, de handbal, mingi de sarit etc. Sunt si mai multe modele ca design, ca dimensiune, textura sau fermitate. Pentru utilizare in interior, se pot folosi mingiute mici, moi, care sunt mai putin susceptibile sa sparga ceva. Mingile de plaja pot fi, de asemenea, o alternativa distractiva. De asemenea, exista si modele de minge cu lumini sau sunete.

Stabiliti reguli de baza cu privire la aruncarea mingilor in interior sau afara si aplicati-le. De asemenea, ar trebui sa setati reguli pentru a nu arunca mingi in alte persoane, cu exceptia cazului in care sunt pregatiti sa le prinda.

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!