Nisip kinetic

De la 1-36 din 60

Pagina
pe pagina

De la 1-36 din 60

Pagina
pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Beneficiile nisipului kinetic

Nisipul kinetic este un tip de nisip usor de modelat, dar care curge liber. Are proprietatile nisipului umed, dar nu este umed, se lipeste fara sa fie lipicios si e moale, dar nu pufos. E obtinut din nisip ultrafin (98%) si polimeri – 2%. Poate fi modelat si feliat si nu se usuca. Sustine dezvoltarea motorie fina (poate fi strans, zdrobit, taiat, rulat, aplatizat etc.), procesarea senzoriala (imbunatateste abilitatile senzoriale), sustine creativitatea si imaginatia. Jocul cu nisip kinetic este relaxant datorita proprietatilor tactile. Are efect de calmare si relaxare, sustine inteligenta emotionala si dezvoltarea senzoriala.

De asemenea, are avantajul ca este usor de curatat si nu dauneaza in niciun fel. Nisipul kinetic nu se imprastie ca nisipul normal. De asemenea, nu se lipeste de imbracaminte, e usor de curatat si de strans.Cei mici pot sa modeleze forme cu sau fara sabloane cu nisip kinetic, pot sa ascunda si sa caute diverse figurine sau piese in nisip, se pot juca cu diverse ustensile, pot desena forme in nisip sau il pot framanta si felia.

Seturi de nisip kinetic pentru copii – modele si tipuri

Setul de nisip kinetic trebuie sa fie adaptat varstei. Pot fi seturi cu mai multe culori, texturi si seturile pot varia cand vine vorba de cantitatea de nisip. Nisipul kinetic trebuie sa fie non-toxic, sa nu se usuce si sa aiba textura fina.

Puteti opta pentru rezerve de nisip kinetic de diferite culori - nisip kinetic culoare naturala, nisip kinetic rosu, albastru, galben, roz, mov, alb, verde, turcoaz etc. sau un set nisip kinetic cu mai multe culori si eventual cu accesorii si forme. Exista si nisip kinetic cu sclipici, set nisip magic cu accesorii, nisip cu granulatie mica si forme de modelare, nisip kinetic la galetusa, nisip kinetic parfumat – aroma de mere, ciocolata, cirese etc.

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!