Seturi de frumusete

21 Items

pe pagina

21 Items

pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Jocurile de imaginatie – benefice pentru copii

Jocul de imaginatie sunt extrem de importante pentru copii. Jocul de rol, structurat sau nestructurat, poate imbunatati abilitatile cognitive ale celor mici. Prin joc, invata despre organizare, planificare, structura, roluri sociale si isi dezvolta imaginatia si creativitatea.

In primele etape de viata, copiii exploreaza obiecte si invata despre mediul lor. Intre 18 luni si 2 ani, copiii incep adesea sa demonstreze forme de joc relational si incep sa foloseasca obiecte cu scopuri precise. Intre 2 si 3 ani incep sa manipuleze diferite materiale pentru a crea noi obiecte si modele. De obicei, dupa varsta de 3 ani, incepe etapa de joc simbolic. Copiii incep sa imite diferite scenarii prin intermediul jocurilor de rol. De asemenea, pot folosi un obiect pentru a reprezenta altceva decat scopul initial. De exemplu, pot folosi un cub de lemn sau o piesa de joc pe post de telefon.

Seturi de frumusete – beneficii si tipuri

Fetitele incep sa fie de mici atrase de produse cosmetice si de infrumusetare. Sunt interesate sa afle mai multe despre infrumusetare si produse cosmetice, dar e important sa nu foloseasca astfel de produse concepute pentru adulti. De aceea, seturile de frumusete pentru copii pot fi o varianta, pentru bucuria celor mici. Puteti opta pentru un set coafor de jucarie, set spa de jucarie, masuta de toaleta pentru copii sau studio manichiura. Exista diverse stampile pentru unghii pentru colorarea sigura a unghiutelor. Exista si diferite rujuri pentru copii, sticlute de parfum de jucarie, set cu pieptan, perie, uscator de par de jucarie, trusa de farduri sau seturi de pensule pentru machiaj. Jucariile de acest tip sunt special concepute pentru cei mici, din materiale sigure si de calitate!

Seturile spa pentru copii pot include diverse pietre magice ce isi schimba culoarea, boluri cu spatule pentru masti de infrumusetare, cutiute cu sclipici, stampile pentru unghii sau sticlute pentru lichide.

Alegeti produse si jucarii adaptate varstei copilului. Astfel de jocuri pot fi un mod de a petrece timp cu copilul – puteti avea seara spa cu cei mici si momentul de rasfat si relaxare in familie!

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!