Supermarket-uri

32 Items

pe pagina
  1. 4%
    Masinuta-cos pentru cumparaturi Little Tikes, 18 luni+
    Stoc epuizat

    Masinuta-cos pentru cumparaturi Little Tikes, 18 luni+

    Special Price 244,90 lei Regular Price 255,90 lei

32 Items

pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Jocurile de rol pentru bebelusi si copii

Jocurile de rol sunt importante pentru dezvoltarea unui copil. Copiii invata observand, imaginandu-si si facand diverse activitati. Cei mici invata prin joc si se dezvolta. Jocul de rol sustine imaginatia si creativitatea. Cei mici au posibilitatea de a exersa folosindu-si imaginatia. De asemenea, jocul de rol ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte gandirea – capacitatea de rezolvare a problemelor, abilitatile de planificare si organizare, atentia, gandirea critica etc.

Jocul de imaginatie sustine si dezvoltarea sociala si emotionala. Cel mic se preface ca e un anumit personaj si observa, experimenteaza roluri sociale si emotionale. Dezvolta empatie si invata cum sa coopereze, sa devina responsabil si cum sa impartaseasca responsabilitatea. Sustine si abilitatile de limbaj, comunicare, vocabularul si interactiunea cu alte persoane.

Nu in ultimul rand, astfel de jocuri sustin dezvoltarea motorie – fina si grosiera, in functie de tipul de joc.

Jucarii Supermarket pentru copii - Tipuri si beneficii

Jucariile tip supermarket pentru copii includ tot felul de jucarii si accesorii asociate magazinelor. Astfel de jucarii ii ajuta pe cei mici sa invete mai multe despre cumparaturi, despre bani, despre luncrul intr-un spermarket etc. Multi copii sunt atrasi de jocul ca vanzator – sa vanda si sa incaseze bani, sa serveasca clienti etc. Astfel de sarcini ii distreaza, dar in acelasi timp ei invata despre organizare, despre servire, despre bani, despre amabilitate.

Puteti opta pentru masinute-cos de cumparaturi, casa de marcat de jucarie, magazin de inghetata de jucarie sau chiar un supermarket electronic – cu tot felul de accesorii, inclusiv cos de cumparaturi, casa de marcat, bani de jucarie, cantar de jucarie, cititor de carduri de jucarie si diferite produse. Acestea au adesea design cat mai realist, sunete si luminite si copilul se poate juca singur sau cu alti copii.

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!