Accesorii baie bebe

De la 1-36 din 175

pe pagina

De la 1-36 din 175

pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Baita bebelusi si copii - confort si siguranta!

Cand vine vorba de baita copiilor, cei mici trebuie supravegheati permanent si nu trebuie sa lasati niciodata un bebelus sau un copil mic singur in cada.

Printre obiectele necesare si utile in baie pentru confort si siguranta se numara:

  • covoras de baie – pentru siguranta si prevenirea alunecarilor si caderilor - multe au sisteme de afisare a temperaturii - covoras cu senzor temperatura - sau baza antiderapanta;

  • cana de baie si protectie pentru cap – pentru a face din baita un moment mai placut si mai relaxant pentru cel mic;

  • organizator si suport jucarii – pentru a avea la indemana mai usor accesoriile pentru baita si pentru ca jucariile de baie ale copilului sa nu fie imprastiate prin toata baia.

De asemenea, puteti alege un scaunel de baie pentru sprijin suplimentar pentru copil in timp ce ii faceti baie. Aceste scaunele sunt de obicei din plastic si au ventuze in partea de jos pentru fixare. In timp ce scaunele de baie pot oferi bebelusului un sprijin suplimentar, acestea nu trebuie niciodata folosite ca substitut pentru supraveghere. Nu lasati niciodata copilul nesupravegheat in timp ce se afla in scaunul de baie.

Sunt utile si prosopelele de baie pentru cei mici si pernutele de baie – pentru o baita cat mai placuta si mai confortabila! Manusile de baie sunt un alt accesoriu util pentru baita celor mici – pe langa faptul ca sunt utile – asigura curatarea blanda a pielii copilului - au si diferite forme atractive si pot fi folosite ca o marioneta.

Alege cele mai utile si atractive produse si accesorii pentru baita copilului, pentru a face din baie un proces confortabil, placut si distractiv!

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!