Seturi de constructie

De la 1-36 din 488

pe pagina
 1. Set cu 24 de cuburi moi Clemmy
  Stoc epuizat
 2. 27%
  Cutie cu 20 de cuburi moi Clemmy
  Stoc epuizat
  Nota:
  90%

  Cutie cu 20 de cuburi moi Clemmy

  Special Price 79,90 lei Regular Price 109,90 lei

De la 1-36 din 488

pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Avantajele jocurilor de construit

Copiii adora, in general, jocurile de construit - le starnesc imaginatia si creativitatea. De asemenea, jocurile de construit stimuleaza cognitia, abilitatile motorii, dexteritatea, logica. Pot fi jucate individual sau impreuna cu alti copii.

Cu ajutorul acestor tipuri de jocuri, copiii exploreaza concepte precum matematica, geometria, rezolvarea problemelor si relatia cauza-efect. Dupa ce vor descoperi proprietatile pieselor - dimensiune, greutate, forma si nivelul de stabilitate - nu va trece mult pana cand vor construi tot felul de modele. Cei mici pot sa urmeze un model clar cu instructiuni de asamblare sau de construit, sau pot sa dea frau liber imaginatiei si sa constuiasca modele 2D sau 3D, in functie de joc si de model.

Alegerea jocurilor de constructie

Sigur ca astfel de jocuri trebuie adaptate varstei copilului. Un copil de 2 ani s-ar putea sa nu aiba capacitatea de a construi modele complicate, dar poate face gramezi si poate sa faca turnuri din astfel de piese, invatand astfel despre greutate si echilibru. Aceste piese pot fi din plastic, lemn, spuma, dar si altfel de materiale. Piesele variaza ca dimensiune si forma – unele sunt forme clasice patrate cu proeminente ce se fixeaza in alta piesa, altele doar se plaseaza deasupra.

Pot fi seturi mai mici care au piese pentru un singur model, sau seturi mai complicate, cu instructiuni de asamblare. Variantele simple pot fi din cuburi moi ce pot fi stivuite, seturi cu forme usor de asamblat, cuburi moi etc. Din unele seturi se pot consturi casute cu figurine, garaj cu mai multe masinute, ferma cu tot felul de animalute, seturi constructie castel etc.

Conteaza ca jucaria sa fie adaptata varstei, din materiale sigure si de calitate, fara elemente toxice si periculoase. Unele astfel de jocuri de construit implica si notiuni de sortare sau potrivire forme.

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!