Vehicule pentru copii

De la 1-36 din 154

pe pagina

De la 1-36 din 154

pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Vehicule pentru copii – beneficii 

Vehiculele pentru copii sunt jucarii ce le pot aduce celor mici beneficii pentru starea fizica, mentala, cognitiva, emotionala si sociala. Pot imbunatati abilitatile motorii, echilibrul si coordonarea.

Astfel de jucarii sunt versiuni in miniatura ale vehiculelor conduse de adulti. Sunt ideale pentru joaca si plimbarea celor mici. Pot fi utile si in jocurile de rol care stimuleaza creativitatea si imaginatia. Astfel de jucarii le ofera posibilitatea de a-si dezvolta abilitatile de rezolvare a problemelor, abilitatile de analiza si intelegere a relatiilor complexe de cauza si efect si efectele lor asupra anumitor situatii.

Tipuri de vehicule pentru copii

Vehiculele cu care cei mici se pot plimba pot fi masinute, motociclete, tractoare de jucarie etc. De obicei au capota deschisa si scaunel reglabil. Sigur ca volanul e dotat cu claxon, si multe jucarii, ca tractorasele, pot avea si remorca.

Pentru copii mai mici, cum ar fi 18 luni+, exista masinute special concepute – vesele si colorate – pot fi controlate cu maner de adulti, sau pot fi folosite doar de copil - masinuta cu podeaua detasabila. De asemenea, pentru copii 3 ani+ exista si masinute electrice cu design atractiv si care se aseamana foarte bine cu diferite marci de masini. Acestea pot fi controlate de la distanta de parinti cu telecomanda sau manual cand copilul conduce singur – cu volanul si pedala de acceleratie. Functioneaza cu baterie ce trebuie incarcata. Cei mici pot fi atrasi si de un scooter retro colorat, pe doua roti moi, cu claxon si luminite.

De asemenea, sa nu uitam nici de jucariile mici masinute si vehicule, ca o motocicleta pentru cei mici, masinute de jucarie mici, masinute cu telecomanda sau chiar noile produse Hoverboard pentru copii.

ATENTIE! E foarte important ca cei mici sa fie supravegheati in timpul folosirii acestor jucarii, sa poarte atunci cand e cazul casca de protectie, cotiere si genunchiere, pentru a preveni accidentarile.

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!