Instrumente muzicale

De la 1-36 din 252

pe pagina
  1. Toba de mars Bontempi
    Stoc epuizat
  2. Xilofon bebe Momki
    Stoc epuizat
  3. Chitara roz Simba
    Stoc epuizat

De la 1-36 din 252

pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Avantajele instrumentelor muzicale pentru copii

Inca de la nastere, parintii folosesc instinctiv muzica pentru calmarea copiilor, pentru a-si exprima dragostea si bucuria si pentru a se implica si interactiona cu cei mici. Parintii se pot baza pe aceste instincte naturale, invatand cum muzica poate influenta dezvoltarea copilului, poate imbunatati abilitatile sociale pentru copii de toate varstele.

Instrumentele muzicale pentru copii ii invata pe cei mici despre sunete, ureche muzicala si incurajeaza abilitatile social-emotionale. Copiii invata sa-si exprime sentimentele prin muzica, invata sa coopereze, mai ales atunci cand creeaza o formatie muzicala cu alti copilasi. Bebelusii si copiii mici invata despre cauza si efect cand lovesc toba si aud sunetul rezultat, de exemplu. In ceea ce priveste abilitatile motorii, muzica ii ajuta pe copii sa-si dezvolte muschii de la maini si picioare, si cand isi misca tot corpul atunci cand canta si danseaza, invata despre echilibru. Muzica ii ajuta pe copii sa comunice, sa se exprime si sa se bucure. Poate ajuta copilul in dezvoltarea creativitatii, a limbajului si a inteligentei emotionale.

Alegerea instrumentelor muzicale pentru bebelusi si copii

Instrumentele muzicale trebuie sa fie adaptate varstei. De exemplu, o chitara prea mare sau complicata pentru un copil mic nu va face decat sa il descurajeze. Pentru bebelusi si copii mici e nevoie de instrumente simple si colorate, care sa produca sunete usoare – cand sunt miscate, agitate sau la o apasare simpla. Sunetele produse trebuie sa fie linistitoare si usoare. Pentru copiii mai mici de 2 ani se recomanda jucarii muzicale – tobe mici, mini-pian de jucarie etc.

Copiii mici nu pot intelege conceptele de muzica bine, asa ca le vad doar ca pe niste jucarii distractive. Copiii mai mari isi manifesta preferintele pentru diferite instrumente. Invata despre ritm, sunete si voci.

Puteti opta pentru o varietate de instrumente muzicale pentru copii:

De asemenea, puteti opta pentru castaniete, macaras, muzicuta, flaut sau chiar un microfon de jucarie pentru cei mici. Unele jucarii sunt dupa modelul clasic, altele actioneaza cu baterii – jucarii electronice. Sunt si seturi de jucarii muzicale – care includ mai multe jucarii, pentru o formatie muzicala. Sunt instrumente care redau sunete prestabilite, altele sunt activate manual si produc sunete realistice – chitara electronica cu micro casca sau orga electronica. Depinde de varsta copilului si de dezvoltarea sa.

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!