Echipament protectie copii

25 Items

pe pagina

25 Items

pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Siguranta copiilor si echipamentele de protectie pentru copii

Indiferent ca cel mic se plimba cu bicicleta, trotineta, rolele, skateboard sau merge intr-o drumetie, e bine sa va asigurati ca e in siguranta si reduceti riscul de accidentari. O casca de protectie, cotiere si genunchiere pot face o mare diferenta in caz de cadere. Uneori, o cadere este usoara si produce doar o mica julitura, alteori pot fi lovituri mai grave. Casca este un element extrem de important, pentru ca leziunile la cap, chiar si minore, pot avea consecinte foarte grave pentru copii.

Verificati de fiecare data bicicleta, tricicleta sau rolele pentru a va asigura ca sunt bine fixate, fara componente defecte si luati toate masurile de siguranta. In plus pe langa casca, genunchiere si cotiere, pot fi utile si sistemele de protectie pentru glezne sau manusi speciale, in functie de activitate. La fel ca in cazul oricarui alt tip de echipament, ar trebui sa verificati elementele acestea inainte, pentru orice semne de deteriorare sau uzura.

Alegerea echipamentului de protectie pentru copil

Puteti opta pentru elemente de protectie achizitionate separat sau un set complet echipament de protectie in ghiozdanel. Acestea pot include casca de protectie, genunchiere, cotiere. Aveti grija sa fie dimensiunea potrivita, mai ales circumferinta castii de protectie. Casca trebuie sa stea ferma si bine fixata pe cap, dar in acelasi timp confortabila. Se prinde cu bareta si interiorul este din polistiren de obicei, la interior, si plastic rezistent la exterior. Alegeti un design atractiv, in functie de preferintele copilului.

De asemenea, ca joaca in aer liber sa fie cat mai distractiva si sigura, e bine sa luati in considerare si un dispozitiv anti capuse special conceput pentru copii – ce emite impulsuri ultrasonice, solutia ideala pentru bebelusi si copii mici. La fel de utile pot fi si bratarile textile anti-tantari, aromatizate, ce protejeaza copiii de intepaturile de tantari si sunt din 100% ingrediente naturale, fara DEET.

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!