Antemergatoare

De la 1-36 din 50

Pagina
pe pagina

De la 1-36 din 50

Pagina
pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Beneficiile antemergatoarelor

Antemergatoarele sunt dispozitive concepute sa sustina eforturile bebelusilor ce invata sa mearga. Ajuta bebelusul sa se deplaseze dintr-un loc in altul fara ajutor si fara sa cada. Poate fi folosit dupa varsta de 6 luni, in functie de dezvoltarea copilului – altele sunt recomandate dupa varsta de 12 luni. Fata de premergator, cu care bebelusul se deplaseaza ajutat de rotile sistemului si sustinut la nivelul sezutului, antemergatorul este ca un centru de activitati dotat cu roti. Copilul trebuie sa il impinga folosindu-se de maner, dobandind echilibru si coordonare. Este practic o jucarie de impins cu panou de activitati si tot felul de luminite si sunete, in functie de model.

Incurajeaza copilul sa faca pasi si sa se miste. Poate ajuta copilul sa faca primii pasi, incurajeaza dezvoltarea functiilor motorii, coordonarea, echilibrul.

Alegerea antemergatorului pentru bebelusi si copii

In primul rand, copilul trebuie sa fie suficient de dezvoltat pentru a folosi un antemergator. Alegeti produsul in functie de varsta copilului. In al doilea rand, trebuie sa fie rezistent, sigur si din materiale nontoxice. Astfel de produse pot avea diferite forme si culori – antemergator masinuta, antemergator cos cumparaturi etc. Pot avea tot felul de efecte de sunete si melodii vesele, manere, mingiute si jucarii, telefon mobil de jucarie atasat, claxon, volan etc. Exista si antemergatoare din lemn ce sustin dezvoltarea celor mici. Unele au si cuburi din lemn pentru construit, labirinturi, tablita de scris, bile colorate din lemn sau alte jucarioare pentru dezvoltarea celor mici. Astfel de produse trebuie sa fie sigure pentru cei mici, adaptate varstei, din materiale sigure si netoxice si sa sustina dezvoltarea copiilor. Alegeti dintr-o varietate de modele, culori si forme, pentru a sustine primii pasi ai micutului!

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!