Playmobil

De la 1-36 din 457

pe pagina
  1. 5%
    Tractor cu remorca 1.2.3 Playmobil, 18 luni+
    Stoc epuizat

    Tractor cu remorca 1.2.3 Playmobil, 18 luni+

    Special Price 99,90 lei Regular Price 104,90 lei

De la 1-36 din 457

pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Beneficiile jocurilor Playmobile Lego

Jucariile Lego sunt printre cele mai cunoscute din lume, si au beneficii educationale. Sustin dezvoltarea abilitatilor motorii fine si dexteritatea – cei mici trebuie sa conecteze piese de diferite forme si dimensiuni, si trebuie sa controleze presiunea pe care o aplica la asamblare. De asemenea, acest tip de joc incurajeaza lucrul in echipa – cei mici invata sa coopereze si sa imparta, sa contribuie cu idei diferite si sa isi asume responsabilitati.

Lego imbunatateste creativitatea – copiii folosesc diferite forme, culori si dimensiuni pentru a construi modele complexe. In plus, aceste jucarii sustin dezvoltarea abilitatilor cognitive si de rezolvare a problemelor – trebuie sa urmeze instructiuni de asamblare, sa se concentreze si sa fie atenti la detalii, simetrie, echilibru, forme, dimensiuni. Acest joc ii incurajeaza pe cei mici sa nu renunte, sa aiba rabdare si sa avanseze pentru a obtine rezultatul dorit.

Playmobile – beneficii pentru cei mici

De asemenea, seturile Playmobile ajuta la dezvoltarea abilitatilor sociale si dezvoltarea limbajului, a creativitatii si cognitiei. Este un joc de constientizare sociala si de mediu, de creativitate, de rol, joc de imaginatie. De asemenea, sustine dezvoltarea abilitatilor motorii si coordonarii. Cei mici invata si sa povesteasca, invata despre personaje, rolul oamenilor in comunitate (pompier, politist etc.), isi dezvolta abilitatea de rezolvare a problemelor si limbajul.

Alege dintr-o varietate de seturi Playmobil in functie de preferintele copilului. Cei mici pot alege diferite figurine si accesorii – animalute, tractor, camion de pompieri, masina de politie, corabie de pirati, mini-ambulanta cu sunete si lumini, barca, biciclist etc. Exista si varianta de casute in miniatura – casa moderna in miniatura, casa de papusi mobila, sau anumite camere – baie, bucatarie, camera bebelus etc. Toate piesele sunt din materiale de calitate, atent gandite si lucrate.

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!