Arme de jucarie

De la 1-36 din 68

Pagina
pe pagina

De la 1-36 din 68

Pagina
pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Jocurile de imaginatie si dezvoltarea copiilor

Jocurile de imaginatie inseamna practic acele jocuri in care cei mici joaca roluri sau interpreteaza diferite personaje. Astfel, isi exerseaza abilitatile sociale si invata din experienta. Astfel de jocuri si activitati pentru copii le ofera celor mici oportunitati de a se identifica cu lumea adultilor, dezvolta abilitati sociale si de rezolvare a problemelor. De asemenea, isi dezvolta inteligenta emotionala, abilitatile lingvistice, empatia. In plus, jocul de imaginatie este un mod minunat pentru copii de a se relaxa si de a se distra!

Este o forma de joc simbolic in care copiii folosesc obiecte, actiuni sau idei pentru a reprezenta alte obiecte, actiuni sau idei folosindu-si imaginatia pentru a atribui roluri unor obiecte – diferite jucarii. Papusile sau ursuletii de plus pot deveni mici pacienti, clienti la magazin etc. Copilul se poate preface ca este medic, bucatar sef, politist, educator, pirat sau pompier. Diferite costume pentru copii si accesorii le pot permite celor mici sa joace mai bine aceste roluri!

Arme de jucarie pentru copii

Armele de jucarie pot sa completeze diferite costume si accesorii in unele jocuri de imaginatie – jocuri de rol – cum are fi de politist. Pot fi un mod de distractie si joaca pentru cei mici, dar trebuie sa alegeti jucarii adaptate varstei copilului. Exista diferite sabii cu laser, pistol cu sunete sau spada electronica. Cei mici pot fi atrasi si de blaster zombie sau de alt tip.

Arme de jucarie pentru copii – siguranta in timpul jocului

Astfel de jucarii sunt contraindicate in general copiilor mai mici de 3 ani si multe astfel de jucarii sunt doar pentru copii mai mari de 8 ani. Alegeti doar jucarii adaptate varstei. Pot contine proiectile sau gloante de jucarie mici ce pot fi un pericol pentru copii, putand fi inghitite sau inhalate. De asemenea, cei mici trebuie supravegheati cand folosesc altfel de jucarii, trebuie invatati sa se joace doar in medii sigure si sa nu indrepte jucaria spre altii copii.

Daca cel mic se joaca cu arme de jucarie, este bine sa analizati cum se joaca. De exemplu, daca foloseste aceasta jucarie in mod agresiv fata de alti copii, e bine sa discutati cu el, pentru ca acest lucru ii poate afecta abilitatile sociale si relatiile de prietenie cu ceilalti copii, si il puteti ghida spre modalitati mai prietenoase de joc.

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!