Returnarea produselor in 14 zile

Returnarea produselor in 14 zile


***

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, returnarea produselor se poate face in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului. Asadar, CLIENTUL are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile calendaristice
de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani, schimbarea cu un alt produs sau returnarea contravalorii sub forma de voucher. In aceste cazuri, valoarea in bani returnata, produsul inlocuit sau returnarea contravalorii sub forma de voucher, se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie.

Costul returului

• Este suportat de client, iar clientul are dreptul de a alege orice companie de curierat.

• Este gratuit prin FAN Courier* in cazul in care produsul comandat prezinta defecte sau nu este conform cu specificatiile din site-ul www.miababy.ro.
* asigura-te ca localitatea ta se afla in aria de acoperire FAN Courier (fara km suplimentari); in caz contrar, te rugam sa returnezi coletul la cel mai apropiat sediu FAN Courier.


Cum returnezi produsele

Pasul 1: Copiaza si completeaza datele din formularul de retur MODEL (click aici) si trimite-le la adresa de email comenzi@miababy.ro, impreuna cu o poza a produsului.

Pasul 2: Asigura-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur de mai jos. In cel mai scurt timp posibil, vei fi contactat de unul dintre colegii nostri, care va prelua cererea ta si iti va oferi ajutorul necesar.

Pasul 3: Ambaleaza produsul corespunzator pentru ca acesta sa fie ferit de socurile care pot aparea in timpul transportului. Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase, nu vor beneficia de garantia returnarii.

Pasul 4: Cheama curierul – FAN Courier (021 9336 – apel normal, fara suprataxa) si expediaza coletul la adresa de mai jos:
              Q4 Media Srl, Virginia (Strada), Nr. 4, Cod Postal 077096, Dragomiresti- Vale, Ilfov, tel 0731.760.070


Contravaloarea produselor returnate

In schimbul produselor returnate, poti alege sa primesti alte produse sau sa iti transferam contravaloarea acestora.

Iti vom returna banii in termen de 14 zile din momentul in care produsele ajung la noi, in contul tau bancar, astfel:

• Daca ai platit online, cu cardul, returnarea banilor se va face in contul din care a fost efectuata plata.
• Daca ai platit ramburs, la curier, returnarea banilor se va face intr-un cont indicat de tine.

In ce conditii poti returna produsele achizitionate

Poti solicita returnarea produselor cumparate timp de 14 zile calendaristice, incepand cu ziua in care ti-a fost livrata comanda.

Produsele pe care le returnezi trebuie sa fie intr-o stare perfecta, asa cum le-ai primit, fara urme de uzura sau purtare, cu ambalajele, etichetele si documentele originale, primite la achizitie.

Nu se vor accepta pentru retur:

• Produsele Hrana pentru bebelusi (lapte praf, cereale, piureuri, biscuiti,...) deoarece nu se cunosc conditiile in care au fost stocate;
• Produsele deteriorate de catre client, cu urme de purtare;
• Produsele care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
• Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si pe care le-ai desigilat, in baza art. 16 din OUG 34/2014, punctul e). Exemplu de categorii de produse care nu pot fi returnate: termometre, aparate aerosoli, aspiratoare nazale, pompe de san, scutece si servetele, cadite, olite, lenjerie intima, cosmetice, detergenti, lenjerie patut, suzete/biberoane/tetine(daca au fost desigilate), etc.
• Saltelele, decoratiunile si obiectele textile se pot returna doar daca sunt sigilate sau nu au fost indepartate etichetele acestora.
• Produsele de tip mobilier se pot returna doar in cazul in care nu au fost asamblate.
• Cartile care prezinta urme de utilizare.

• Produsele care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.
• Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

Mai multe detalii despre dreptul de retragere gasesti aici.

ANPC

Informatia a fost utila? Ai spus "Da" Ai spus "Nu" Da Nu (87% dintre vizitatori considera aceasta informatie utila)
Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!