Figurine

De la 1-36 din 1146

pe pagina

De la 1-36 din 1146

pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Beneficiile figurinelor jucarii pentru bebelusi si copii

Figurinele incurajeaza jocul creativ – stimuleaza imaginatia si creativitatea. De asemenea, sustin dezvoltare emotionala – cei mici se pot conecta la emotiile lor, invata sa arate empatie si sa recunoasca starile emotionale ale celorlalti. Prin jocurile de imaginatie, cei mici pot experimenta diferite situatii emotionale.

Jocul cu figurine sustine si dezvoltarea limbajului – cei mici sunt incurajati sa vorbeasca, sa foloseasca expresii si sa comunice cu alti copii sau singuri. Este un mod prin care cei mici povestesc si creeaza situatii imaginate si povestiri. Acest tip de joc cu figurine se incadreaza in categoria de joc nestructurat, cand cei mici dau frau liber imaginatiei si isi dezvolta creativitatea. Copiii pot interpreta scene si diverse situatii, in acest fel invatand si exersand abilitatile de viata. Se pot proiecta ca personaje imaginare. Invata despre animale si regnul animal, despre habitat etc.

Alegerea figurinelor pentru cei mici

Figurinele sunt de diferite tipuri, modele si culori. Sunt in general mai dure si usor de manevrat. Exista figurine cu diferite personale, dar si figurine clasice sau figurine cu animale. Seturile de figurine animale sunt cele mai cautate, pentru ca sunt clasice si adaptate pentru orice varsta, in general.

Cei mici isi dezvolta creativitatea si pot combina tot felul de figurine pentru a obtine decorul preferat. Pot construi o casuta din cuburi sau piese Lego si un oras si pot incadra aici tot felul de figurine. Se pot combina cu diferite accesorii Playmobile. Exista tot felul de seturi de figurine cu accesorii pe diferite tematici – politie, pompieri, medici, trupa mzicala, ferma etc. De asemenea, sunt figurine interactive care au diferite functii – figurine interactive, figurine luminoase, figurine muzicale etc. Pe langa figurinele clasice – cu personaje (inclusiv figurine cu supereroi) si animalute, exista si figurine cu diverse accesorii – accesorii gradinarit, accesorii sportive, accesorii din gospodarie, accesorii ferma etc.

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!