Bucatarii copii

De la 1-36 din 169

pe pagina

De la 1-36 din 169

pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Jocul de rol – beneficii pentru copii

Copiii mici invata imitand ceea ce vad in jur. Jocurile de rol ii ajuta pe cei mici sa se dezvolte. Invata despre lumea din jur, isi dezvolta limbajul, vocabularul si invata sa relationeze cu cei din jur.

Cand cel mic pretinde ca face diverse lucruri, experimenteaza practic roluri sociale si emotionale ale vietii. Invata sa impartaseasca, invata despre responsabilitate si invata sa rezolve problemele intr-un mod creativ. Cand se preface ca este un anumit personaj sau personaje diferite, invata sa se puna in pielea personajului, abilitate importanta de dezvoltare a empatiei. Se dezvolta gandirea si capacitatea de rezolvare a problemelor.

Bucatariile de jucarie – beneficii pentru cei mici

Bucatariile pentru copii sunt din categoria jocuri de rol. Ii invata pe cei mici mai multe despre gatit, despre rolul bucatariei, despre accesoriile de gatit si toate obiectele care se gasesc in bucatarie. Cei mici isi antreneaza motricitatea fina – trebuie sa apuce si sa manevreze tot felul de accesorii mici, coordonarea ochi-mana, relatia cauza-efect si cel mai mult – creativitatea si imaginatia! Isi dezvolta limbajul si vocabularul – se pot juca singuri sau cu alti copii si pot sa includa tot felul de papusi, plusuri si figurine in joc.

Puteti opta pentru bucatarii complete pentru copii – cu diverse tematici, sau accesorii separat – plita magica, jucarie oala sub presiune, jucarie prajitor, fierbator, jucarie cafetiera, gratar de jucarie, blender de jucarie. Bucatariile in miniatura au design realist si modern si produc sunete realiste, ca intr-o bucatarie reala. Exista si tot feluri de accesorii – tacamuri si vesela de jucarie, alimente de jucarie, seturi de servire. Puteti alege si cosuri de picnic pentru copii, seturi de ceai etc.

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!