Monitorizare audio bebelusi

33 Items

pe pagina

33 Items

pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Alegerea unui sistem de monitorizare audio pentru bebelusi

Un monitor audio te poate ajuta sa te asiguri ca bebelusul este bine, de la distanta. Astfel de monitoare sunt usor de folosit si te ajuta sa monitorizezi bebelusul fara a intra in camera lui. Cu un astfel de sistem poti sa auzi daca bebelusul doarme, s-a trezit sau plange. Este util in special in perioada antrenamentului pentru somn si in calatorii, dar nu numai. Sistemele audio transmit sunetul de la bebelus catre receptor. Un astfel de monitor contine unitatea pentru bebelus sau emitator si unitatea pentru parinte (receptor).

Desi sunt destul de simple si nu au multe functii sau optiuni de obicei, exista cateva aspecte de luat in considerare la alegerea monitoarelor audio:

  • interferanta – tehnologii care sa reduca riscul interferentelor cu alte dispozitive wireless;
  • calitatea sunetului – unele modele ofera sunet continuu de la receptor, iar altele au functia silentioasa;
  • stil de alerta – unele au si sistem de alerta cu luminite intermitente, care se aprind cand detecteaza sunet in patutul copilului; altele au si alerta cu vibratii;
  • siguranta – sa nu aiba fire si cabluri lungi ce pot reprezenta un pericol pentru bebelus in patut;
  • alte caracteristici – unele ofera posibilitatea de monitorizare a parametrilor vitali, iar altele pot sa transmita sunet in ambele sensuri – parintii nu doar ca pot sa auda ce se intampla cu bebelusul, dar pot si sa comunice cu el;
  • portabilitatea – inclusiv cat de greu este dispozitivul, tipul bateriei;
  • raza de actiune – pe ce distanta functioneaza – de obicei 300-500 m;
  • volum reglabil – mod ajustare volum.

Exista si diferite ceasuri cu GPS pentru copii mai mari, care afiseaza locatia copilului cu precizie de pana la 1 m. Acestea functioneaza cu sistem GPS si au de obicei si microfon. De asemenea, exista si aparate de ascultat sunete fetale, ce le permit viitorilor parinti sa asculte bataile inimii fatului.

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!