Seturi de curatenie

24 Items

pe pagina

24 Items

pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Jocurile de imaginatie si creativitate pentru bebelusi si copii

Jocul ajuta la dezvoltarea celor mici – prin joaca, invata noi abilitati, invata sa rezolve probleme, se dezvolta coordonarea, gandirea flexibila,atentia! Jocurile de rol nu sunt doar amuzante, ci au si valoare educativa. Cand cel mic pretinde ca este un anumit personaj, invata sa rezolve probleme, sa coopereze si sa gandeasca flexibil. Copilul invata despre el si despre lumea din jur, despre abilitatile si interesele sale. Invata sa ia in considerare perspectivele altora, transfera cunostinte dintr-o situatie in alta, exploreaza, isi exprima idei si are roluri sau sarcini diferite.

Jocurile de rol dezvolta inteligenta sociala si emotionala. Invata sa citeasca indicii sociale, sa recunoasca si sa isi regleze emotiile. Intregul joc devine practic o poveste spusa si imaginata de copil.

Seturi de curatenie pentru copii – beneficii si tipuri

Seturile de curatenie de jucarie ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte abilitatile motorii – grosiere si fine - , imbunatatesc coordonarea ochi-mana, sustin atentia la detalii. De asemenea, ii invata pe cei mci despre responsabilitate si sarcinile de zi cu zi dintr-o locuinta. Astfel de jucarii si accesorii pot fi utile pentru a ajuta copilul sa invete si despre importanta curateniei si despre diferite sarcini. Exista o varietate de jucarii si seturi de curatenie pentru copii – aspirator cu sunete si luminite (cu sunete realiste si design asemanator cu al unui aspirator real), fier de calcat de jucarie sau seturi de curatenie pentru copii – ce includ matura, faras, perie, burete de curatat, mop, gateala si produse de curatenie de jucarie.

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!