Seturi de nisip

De la 1-36 din 66

Pagina
pe pagina

De la 1-36 din 66

Pagina
pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Jocul cu nisip – beneficii pentru copii

Jocul cu nisip este un mod de joc nestructurat. Indiferent ca cei mici construiesc castele, fac gropi in nisip, cern nisip etc., nisipul poate lua multe forme diferite, oferind astfel oportunitati nenumarate de distractie si invatare! Prin joaca in nisip, cei mici isi dezvolta abilitati motorii fine – invata sa tina si sa foloseasca o lopatica de nisip, constuiesc o groapa in nisip sau forme din nisip. Contactul cu nisipul ii ajuta sa isi dezvolte simturile – invata despre textura, iar scrisul in nisip le ofera sanse sa-si dezvolte abilitatile lingvistice. Jocul poate ajuta, de asemenea, copiii sa dezvolte abilitati sociale.

Prin jocul cu nisip se imbunatateste coordonarea ochi-mana, creativitatea si imaginatia - folosind nisipul umed pentru a modela diferite forme si obiecte etc.

Jocurii si seturi de nisip – beneficii si tipuri

Nisipul ofera o varietate de optiuni de joaca pentru cei mici – construirea si modelarea de forme, scrisul si desenatul in nisip, saparea de gropi in nisip etc. Pentru asta, jucariile si seturile de nisip pot fi extrem de utile pentru copii. Daca nu sunteti la mare, puteti construi acasa o groapa de nisip pentru ca cei mici sa se joace – cu margini din lemn sau plastic. Puteti, de asemenea, sa optati pentru o cutie pentru nisip din plastic rezistent, de diferite forme, culori si modele.

In ceea ce priveste jucariile si accesoriile pentru nisip, exista o multitudine de astfel de produse – de la seturi de nisip cu galeata, lopatica si forme pentru nisip, pana la accesorii individuale – forme pentru nisip, lopatica nisip, grebla nisip, sita pentru cernut nisipul, trafalet pentru nisip – pentru a consturi cele mai frumoase castele de nisip!

Jucarii pentru plaja si piscina

Pe langa jucariile pentru nisip, daca mergeti la plaja sau la piscina pot fi utile si alte produse, pentru distractia celor mici! De la mingiute pentru apa, pana la placi de inot din spuma poliuretanica – toate pot fi exemple de jucarii care vor completa balaceala si distractia la mare! De asemenea, o piscina gonflabila poate fi o jucarie minunata pentru zilele calduroase de vara! Alege cele mai frumoase si rezistente jucarii pentru nisip si jucarii pentru mare, pentru bucuria celor mici si distractie in zilele calduroase de vara! Optati pentru produse sigure si de calitate, din materiale rezistente si non-toxice.

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!