Accesorii ingrijire bebe

De la 1-36 din 69

Pagina
pe pagina
  1. Perie si pieptan Tommee Tippee, 0 luni+
    Nota:
    100%

    Perie si pieptan Tommee Tippee, 0 luni+

    19,90 lei

De la 1-36 din 69

Pagina
pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Beneficiile unui set de ingrijire bebelusi

Un set de ingrijire pentru copii este practic un kit sau un set ce contine diferite produse folosite pentru ingrijirea copilului. Unul dintre cele mai importante motive pentru care este util un kit de ingrijire a bebelusilor este ca va asigurati ca aveti grija de copil cu instrumentele adecvate. Poate fi mai avantajos sa cumparati un kit de ingrijire bebe decat sa cumparati separat toate produsele. Toate accesoriile si produsele sunt concepute special pentru bebelusi si copii si vor fi toate intr-un singur loc – pentru o mai buna organizare.

Un astfel de set poate include urmatoarele:

In plus, toate sunt incluse intr-o geanta practica.

Cand alegi un kit de ingrijire bebe, e bine sa verifici cate produse contine, caracteristicile fiecarui produs si calitatea lor. Alege un kit de la o firma de renume, pentru a te asigura ca produsele sunt de calitate, pentru siguranta si sanatatea copilului!

Alegerea unghierelor pentru bebelus

Unghiutele bebelusului se taie de 1-2 ori pe saptamana initial, pentru a preveni zgarierea. Incercati sa le taiati cand cel mic doarme, dupa baita. Retineti ca nu trebuie sa folositi o unghiera folosita si de adulti – aveti nevoie de o unghiera pentru copii sau o forfecuta pentru unghii. Exista si unghiere cu lupa, special concepute pentru bebelusi, pentru o mai buna precizie. De asemenea, forfecutele pentru bebelusi au varful rotunjit.

Forfecutele pentru unghii sunt mai utile cand bebe este mai mic, deoarece unghiile lor sunt foarte subtiri. Marele dezavantaj al forfecutelor pentru unghii este faptul ca acestea nu sunt o optiune excelenta de multe ori pe masura ce copilul creste. Multe forfecute si unghiere bebe au diferite caracteristici optionale de luat in considerare, si anume unghiera cu lumina LED, unghiera cu lupa, forfecuta unghii cu margini curbate – si tot felul de modele distractive pentru cel mic – personaje si culori vesele pentru a diminua anxietatea copilului cu privire la taierea unghiutelor.

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!