Landouri

De la 37-52 din 52

Pagina
pe pagina

De la 37-52 din 52

Pagina
pe pagina

Aboneaza-te si afla primul despre promotii si noutati!

Avantajele unui landou

Pana la varsta de aproximativ 5-6 luni, un landou e util pentru plimbari si nu numai. Este practic o piesa multifunctionala, pentru ca poate fi folosita si in carucior si pentru somnul copilului. Ofera o pozitie orizontala fara a pune presiune pe coloana. Landourile sunt concepute astfel incat sa aiba o capotina ce acopera cam jumatate din lungimea landoului si o salteluta pentru suportul coloanei. De asemenea, peretii landoului sunt mai inalti decat copilul intins, si sunt dintr-o husa rezistenta la frig.

Landoul poate fi folosit si in masina, daca este aprobat si omologat pentru asta. Trebuie sa includa un sistem de fixare in masina, cu dispozitiv de prindere si conectori. Poate fi folosit ca scaun auto grupa 0+, daca a fost conceput pentru asta. E important ca un nou nascut sa nu stea mai mult de 20 minute fara intrerupere intr-un landou sau scoica auto. Landoul pentru masina se gaseste de obicei in cadrul carucioarelor 2 in 1 sau 3 in 1.

Alegerea landoului pentru bebelusi

Exista pe piata o varietate de astfel de produse, si poate fi dificil uneori sa alegi landoul potrivit. Iata o serie de aspecte de care sa tii cont:

  • cat timp si cum il vei utiliza - daca il vei folosi doar la plimbari sau si pentru somn;
  • structura landou – textila sau si cu piese metalice sau plastice, in functie de modul in care il vei folosi;
  • siguranta – sa fie din materiale sigure si rezistente si sa respecte normele de siguranta;
  • material sigur si usor de intretinut – salteluta lavabila, de calitate, ferma pentru sustinerea corpului.

Puteti alege un landou simplu sau unul din cadrul unui carucior 2 in 1 sau 3 in 1. Retineti ca NU orice landou poate fi folosit si in masina. Un landou potrivit trebuie sa asigure siguranta si confort, sa sustina greutatea bebelusului si sa poata fi scos din carucior usor, fara a trezi copilul daca acesta doarme. Landourile trebuie sa asigure pozitie perfect orizontala. E important sa fie din materiale de calitate si care sa lase pielea sa respire.

Pentru cine cauti astazi?

Alege profilul dorit si bucura-te de o experienta personalizata!